Post & Pepper Restaurant

Client: SKEP Studio

Location: Stellenbosch, South Africa

The client brief was to transform the 200 year old historic post office building into a fine dining restaurant. Paying homage to the old historic building and to create a comfortable, functional, and welcoming dining space. Under SKEP’s guidance, the building was transformed with style, whilst retaining the original charm of the Cape Dutch architecture. 

For the Post and Pepper restaurant, SKEP selected our Riga chair, as the style, comfort and durability fitted the design and overall look and feel of the new restaurant perfectly.

Having worked with us on various projects, ranging from residential to commercial spaces; they have always selected Woodbender furniture for comfort, style and durability.

Featured Products

046_woodbender_sept_2021_2260.jpg

Riga Chair